Over ons

Buurtvereniging de Hoven is ontstaan uit het samen gaan van Buurtvereniging BVA en Buurtvereniging VKW. Beide buurtverenigingen hadden op het moment van samen gaan een geschiedenis van 70 jaar.

Langzaam maar zeker is echter bij beide verenigingen het besef ontstaan dat het niet meer van deze tijd is om afzonderlijk en los van elkaar activiteiten te organiseren: samen sta je sterker en ben je sterker. Daarom hebben beide verenigingen, na een aantal jaren activiteiten gezamenlijk te hebben georganiseerd, besloten met elkaar samen te gaan en op te gaan in een nieuwe vereniging en ontstond Buurtvereniging de Hoven.

Als Buurtvereniging de Hoven willen wij ieder jaar een breed scala aan activiteiten organiseren voor jong en oud, van sinterklaas voor de kleinsten, naar disco voor uw bijna puber. Maar ook activiteiten voor 18+, gezinnen en senioren staan jaarlijks op ons programma!

burendag201300021

Hierbij een greep uit de activiteiten zoals georganiseerd door onze voorgangers Buurtvereniging VWK en Buurtvereniging BVA:

Jeugd: Carnaval, Pasen, Kinderuitje, Disco, Sinterklaas, Kamp

Gezinnen: Toneel, Bowlen, Fietstocht & BBQ, Burendag, Forelvissen

18 tot 88+: Spooktocht, Darttoernooi, Fietstocht & BBQ, Toneel, Chocolade & Marsepein Workshop, Workshop Bloemschikken, Seniorenreis, Jubileumfeesten, Burendag, High beer

Naast het organiseren van activiteiten houden we u ook op de hoogte van diverse zaken binnen de vereniging, waarbij u als lid uiteraard ook jaarlijks zal worden uitgenodigd voor onze ledenvergadering.