Burendag 2011

Op zaterdag 24 september was het dan zover, onze allereerste Nationale Burendag in de Hoven (Voorster Weg Kwartier). En wat hadden we een geluk met het weer. We hebben ons nog even wat zorgen gemaakt of het gras voor die tijd nog gemaaid kon worden, maar ook dat is gelukt. Het opbouwen was al met al toch een behoorlijk karwei, maar net op tijd voor het begin om 12:00 waren we klaar. De eerste nieuwsgierige kinderen kwamen al kijken bij de springkussens  en dit onderdeel bleek de hele middig ook een groot succes.

Voorzichtig kwam de middag op gang met alleen maar blije en enthousiaste buurtgenoten. Voor de kinderen waren er diverse spel- en knutselonderdelen zoals: de springkussens, stokken vangen, buttons maken, spiegeltekenen, schminken en ze konden nog kans maken op een leuk prijsje door het zo mooi mogelijk kleuren van de speciaal voor onze burendag ontworpen kleurplaat.

Voor de volwassenen hebben een aantal leuke vragen en opdrachten verzonnen, waaronder: Ken uw buurt?, Ken uw Buren? en de rebus. Door de vragen te beantwoorden kon men meedingen voor de eerste, tweede en derde prijs…….Altijd spannend dus!

Prijswinnaars burendag:

Kleurplaat: Nicky Ooink (zij had als enige de hele kleurplaat ingekleurd) : snoeppakketje

Scoreformulier volwassenen:

1) Julia van Dalen 0 fout: Boodschappenmand met rijk gevulde inhoud.

2) Rene Riethorst 1 fout: Fruitmand van van Enck

3) Alfred Vriezekolk 1 fout: Bosje rozen van Rozenkwekerij van Dalen ( de Wilde)

Op woensdag 29 september hebben wij de winnaars verrast door het overhandigen van hun prijs.

Kortom, we hebben een heel geslaagde middag gehad die zeker voor herhaling vatbaar is. Wilt u volgend jaar helpen met de organisatie of heeft u leuke ideeën? Stuur dan even een mailtje naar iris.van.dalen@buurtverenigingvwk.nl .

Bedankt voor u komst, zonder u was dit niet gelukt!

Ook willen wij graag alle vrijwilligers bedanken die zich hebben ingezet tijdens deze dag.

Namens het bestuur VWK.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.