Verslag Carnaval

Alaaf,

woensdagmiddag 13 februari was het dan eindelijk zover! 43 kinderen, in de leeftijd van 4 t/m 8 jaar kwamen in de mooiste outfits naar de kantine van (hoe heet de voetbal ook alweer?) om samen carnaval te vieren. 48 kinderen waren door hun ouders opgegeven, maar helaas konden zij niet allemaal mee doen aan het feest gedruis.

Dit jaar hadden we een andere opzet; de kinderen konden zelf een act doen.. Dit werd toch nog wel als spannend ervaren, maar toch waren 7 kanjers er die het aandurfde en samen hadden ze 3 super leuke acts! Alle kinderen gingen enthousiast uit hun dak op Tsjie tsjie wa, Hallo wereld en het liedje van het junior songfestival.
De optredende kinderen werden voor hun lef beloond met een zakje snoep.
Daarna hebben we verder gehost en gedanst. Ook aan de limbo werd goed mee gedaan. Ondertussen werd er lekker wat gedronken en een snack gegeten.
Er was een enthousiast showmaster die alles gezellig aan elkaar praatte en de kinderen opzweepte mee te dansen en mee te denken over welke liedjes de echte DJ moest draaien. Zo werd het een feestje van ons allemaal. Tot slot zijn er 1 jongen en 1 meisje door de deskundige jury 2 beloond voor de mooiste outfit, Romy en Demi, ook zij kregen een heerlijk zakje snoep.
Alle ouders bleven netjes in de half wachten en om half 5 werden de kids weer opgehaald, even nog wat ballonen kapot trappen en toen was het toch echt tijd om mee te gaan, natuurlijk met een zakje ships voor onderweg..

Het was een zeer gezellige middag, op naar volgend jaar!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.