Kinderuitje 2016

Naamloos

Ga jij woensdag 29 juni met ons op avontuur en lekker je voeten vies maken?

Want dan gaan we naar het avonturen- en blotevoetenpad op Erve Brooks. Ervaar op het blotevoetenpad samen met je buurtvrienden hoe zand, gras, steen en water aan je voeten voelen. Onderweg is er een riviertje dat uitkomt in een meertje met een eilandje waar we even kunnen uitrusten of waar je lekker kan spelen in het water en zand. Daarnaast is er een uitkijktoren, een waterbrug en nog veel meer spannends.

Of ga jij liever op avontuur? Dan is het avonturenpad wat voor jou. Door de weilanden en singels rondom Erve Brooks komen we onderweg langs allerlei hindernissen en spelletjes. Halverwege is er een wilgendorp om even tot rust te komen en te genieten van de omliggende natuur.

We sluiten af met wat lekkers. Je kan kiezen uit pannenkoek, poffertjes of patat met kipnuggets. Uiteraard kan je dan ook nog even lekker in de speeltuin spelen. Kortom het wordt een groot feest, dus kom jij ook? Geef je dan snel op?

Praktische zaken voor je papa en mama

  • We verzamelen op 29 juni om 14.00 uur op het schoolplein van de Theo Thijssenschool. We gaan ervan uit dat de kinderen dan al een lunch hebben genoten.
  • Deze activiteit is alleen voor leden van de Buurtvereniging de Hoven die op 22 juni in de leeftijdscategorie 3 t/m 7 jaar vallen.
  • Rond 18:00 uur kun je jouw kind(eren) weer ophalen op het schoolplein van de Theo Thijssenschool. Mocht je zelf niet in de gelegenheid zijn om je kind(eren) op te halen, laat dan weten wie er wel komt. De kinderen hebben dan al een patatje gegeten !
  • Trek je kind(eren) kleren aan die vies mogen worden. Mocht het slecht weer worden, dan ook graag een paar regenlaarzen mee.
  • Voor deze activiteit moeten de kinderen aangemeld zijn. Opgeven kan door een mail te sturen aan kinderuitje2016@gmail.com Vermeld daarbij eventuele allergieën en het telefoonnummer waarop je te bereiken bent.
  • We zoeken nog een aantal ouders die willen rijden en/of een groepje kinderen willen begeleiden. Mocht je dat willen laat het dan via de e-mail weten!

Wij hebben er zin in! Hopelijk tot de 29 ste!

Groeten, Het organisatieteam van het kinderuitje 2016

Nog geen lid? Klik dan hier en download het aanmeldformulier.
Als u voor de opgavedatum aangemeld bent dan kan uw kind deelnemen aan deze activiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.