Seniorenreis 2010

7 oktober 2010 was het weer zover! De seniorenreis van de VWK.

Seniorenreis buurtvereniging VWK

Letterlijk werden de senioren, of zo U wilt “de jongeren van vroeger” van V.W.K. in de boot genomen, want op donderdag 7 oktober jl. lag aan de IJsselkade een boot gereed om 53 personen ” in te schepen”. We voeren de IJssel af, en na een bezoek aan de Hout- en de Marshaven gingen we het Twentekanaal op. Toch een mooie ervaring om via de Eefdese sluis daar als het ware opgetild te worden om de reis te vervolgen naar de Aanleg in Almen, alwaar we om 14.15 uur aankwamen.
Daar hebben we ons prima vermaakt bij een kopje koffie, thee en/of consumptie. En niet te vergeten, het kegelen, bowlen, sjoelen, darten en een tafelgoochelaar. De middag vloog voorbij en om 17.00 uur werden we aan tafel gevraagd, waar we ons het diner heel goed lieten smaken. Natuurlijk werden we op de boot welkom geheten door voorzitter Tamara van den Breemen. Zij sprak ook een woordje aan het diner.
Dank aan Gerry Klumpert en Iris Roelofs voor de organisatie van deze, en laten we wel zijn, hele mooie middag en een deel van de avond. Voldaan ging een ieder weer terug met de bus of naar de kade of naar de Hoven.
Aan een prachtige seniorenmiddag kwam hierbij een einde.
Auteur: Gerrit Koenders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.