Verslag seniorenuitje naar de Floriade

Uitje naar de Floriade van het V.W.K.

Op 6 september was het dan zover, het V.W.K had dit maal een senioren uitje gepland naar de Floriade in Venlo,dit jaar waren ook de leden van de B.V.A. uitgenodigd en 10 personen hadden hier gehoor aan gegeven,  er moest vroeg vertrokken moest worden, om 8.30 uur, maar geen nood iedereen was keurig op tijd aanwezig, nadat iedereen was ingestapt zette de bus koers richting het zuiden.

Onderweg vertelde Tamara wat de dag inhield, we kregen allemaal een kopje koffie of thee onderweg, want we zouden in 1 keer doorrijden, het weer zat ook mee het was droog en een flauw zonnetje liet zich zien.

Aangekomen in Venlo kreeg ieder een kaartje, en was vrij om te doen en laten wat men wilde, als men maar om 16.30 uur weer bij de bus was. Het was geweldig, erg groot, ontzettend veel bloemen en wilde je alles bekijken dan heb je wel een paar dagen nodig. Gelukkig was er ook een kabelbaan, daar ging je mee over een groot deel van het terrein (wat de meesten hebben gedaan) Het was prachtig om te zien hoe alle landen vertegenwoordigd waren, je kunt het zo gek niet bedenken of het was erbij van Indonesië tot Kenia. Ook waren er diverse terrassen waar je heerlijk kon zitten en wat gebruiken, waar dan ook grif gebruik van werd gemaakt.

Toen we weer om 16.30 uur bij de bus terug kwamen zette deze koers naar Oosterhout in de Betuwe, om daar te genieten van een diner, bestaande uit tomaten soep, schnitzel met roomsaus gebakken aardappeltjes friet en div. groentes, en nog een heerlijk ijsje na.

Om 19.30 uur vertrokken we weer richting de Heuve, waar we om 20.30 uur weer arriveerden, iedereen was moe van het vele lopen, maar het was een prachtige dag.

 Bestuur van V.W.K. hartelijk dank voor deze mooie dag, het was zeker de moeite waard.

Een senior van de buurtvereniging B.V.A.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.